Exportmognad

Är ditt turistföretag redo för export?

Lever du upp till utländska turisters och researrangörers förväntningar? Här har vi skapat en Kunskapsbas där du kan få handfasta råd och tips om vad som krävs för att bli exportmogen.

Vad är exportmognad?

Lever du upp till utländska turisters och researrangörers förväntningar? Hur exportmogen är du egentligen? Vill du lära dig mer? På exportmognad.se kan du testa dina kunskaper och lära dig något nytt om hur du når utländska kunder, direkt via din webbplats eller indirekt via researrangörer.

Visit Swedens trendrapport 2018

Kunskap om omvärlden, målgrupper och rådande trender är avgörande för hur du lyckas med din kommunikation och dina erbjudanden till den internationella besökaren.

Jobba med reseforum

Tripadvisor

Tripadvisor hade första kvartalet 2017, 390 milj besökare i månaden, det skrevs 500 miljoner omdömen och är världens största reseforum. Här är användbara tips om hur du gör för att jobba aktivt med kanalen.

Holiday Check

Holiday check är ledande i Tyskland – större än tripAdvisor! Om du som hotell inte har registrerat er så kan ni finnas med i alla fall om någon besökare varit hos dig och sedan lagt upp bild och review. Detta kan göra att det finns dåliga bilder som inte säljer hotellet. Bättre att skapa en egen profil så man kan styra själv vilka bilder och typ av ”marknadsföring”. Det är gratis att lägga upp sin anläggning. Det är viktigt att kommunikationen ut ska vara på tyska.

Produktutveckling och marknadsföring

Produktutveckling och marknadsföring

Naturturismentreprenören Marcus Eldh bjuder på sina bästa tips för din turismverksamhet och utveckling inom besöksnäring. Läs hans blogg på sajten Turismnytt.