Utbildningen är möjliggjord genom bidrag från EU INTERREG Botnia Atlanticaprogrammet 2019-2021.

Projekt Bärkraft har tagit fram en kostnadsfri värdskapsutbildning till företag i Västerbotten.

Här tar du det första steget till att bli en ännu bättre värd. Detta kommer inte bara få gästen att känna sig mer välkommen, du kommer också att känna dig mer nöjd på din arbetsplats. 

Om utbildningen

Denna utbildning har tagits fram genom projekt Bärkraft  i syfte att stärka dig som individ, det företag du representerar och destinationen i stort. Vi vill att alla som besöker vår destination ska känna sig välkomna och vilja besöka oss om och om igen.

Utbildningen är uppdelad i 6 kapitel. Kapitlens längd och intensitet varierar. Du kan pausa när du vill och genomföra utbildningen i den takt som passar dig.

Mål med utbildningen

När du genomgått denna utbildning vill vi att du ska ha:

 • Fått konkreta verktyg att använda i mötet med en gäst
 • Fått fördjupad kunskap i vad värdskap är och varför det är viktigt
 • Fått en förståelse för besöksnäringens komplexitet och varför varje enskild individ är viktig i gästens helhetsupplevelse

Hur skapar jag en användare och går utbildningen?

  1. När du klickar på länken nedan behöver du först skapa ett konto på lärplattformen. 
   Du måste även bekräfta att du har skapat ett konto via din epost. (OBS! Det kan hända att det hamnar i ditt skräppost, särskilt om du använder hotmail. Efter att du har bekräftat din epost navigerar du åter till länken nedan. Nu ska du ange kursnyckeln för att komma åt kursen. Väl inne i kursen, vore det bra om du bokmärkte din URL adress för framtida användning

    

  2. Använd vår kursnyckel för att koppla ditt konto med utbildningen. Du får den från välkomstbrevet