Tiden går fort och nu har vi några intensiva veckor framför oss innan vintersäsongen är slut. Dags att lägga i en växel till och jobba på hela vägen in i mål, men det är också extra viktigt att påminna sig själv och varandra om att hålla i och fortsätta jobba med det goda värdskapet. Det där enkla som ibland ändå kan kännas så svårt. Här kan vi hjälpa och stötta varandra för att uppnå gemensamma resultat!

Det är också dags att nominera den medarbetare på sin egen arbetsplats, eller på någon annan arbetsplats i destinationen, som du tycker ska utses till ”Värdskapsmästare Hemavan Tärnaby 2017”. Så här går det till:

  1. Skriv namn och arbetsplats på en eller högst två personer som du vill nominera.
  2. Motivera varför med några korta meningar, eller beskriv ett ”magic moment” där du tycker att värdskapet har fungerat perfekt. Tänk gärna utifrån våra värdeord välkomnande, stolt och personligt.
  3. Maila din nominering till cajsa.afekenstam@hemavantarnaby.se senast 18 april.
  4. En av Visit HT utsedd jury kommer att välja ut en person av de nominerade och utse hen till ”Värdskapsmästare Hemavan Tärnaby 2017”. Vinnaren kommer att publiceras med namn och motivering på web och sociala medier.
  5. Till säsongsutvärderingsmötet 24 april kommer hen att bjudas in för att där uppmärksammas med diplom och blommor.