Planeringen för sommarens Gränshandelsmarknad pågår för fullt. Många utställare har redan anmält sig via bokningssystemet Chartbooking som vi använder för marknaden, men än finns det platser kvar ifall någon av er som läser det här vill vara med som utställare på marknaden eller om ni känner någon som vill vara med. Vårat mål är att ha 120-130 utställare och vi ser fram emot att få fler säljare med eget hantverk.

Programmet på marknaden är under utformande och det som är klart nu är att filmen Sameblod kommer visas på fredagen, på Folkan kommer det vara en samisk utställning och performance, Dalvedh- om samisk historia, Plupp läser sagor, clownen Fantastic uppträder och Midnight Jokers spelar på marknadsscenen, allsång från marknadsscenen med Ulf Bernström mm mm.
Traditionsenlig dans på Udden på lördagskvällen till det värmländska dansbandet Sandins.
Vi erbjuder företag i vårat område att vara med och stötta Gränshandelsmarknaden genom att köpa reklamplatser på marknadsområdet, kontakta Gunnel eller Lena på Visit Hemavan Tärnaby om ni vill köpa en plats. Erbjudande om sponsorplats på Gränshandelsmarknaden»