Jag heter Gina Gustafsson och jobbar på Visit Hemavan Tärnaby. Jag har nyligen börjat arbeta som projektledare inom det nya projektet Digitala Steget där jag i min tjänst på 50 % under 3 år kommer arbeta med att hjälpa besöksföretag i Storumans kommun med frågor som rör digitalisering.

Om ditt företag behöver hjälp med digitaliseringsfrågor och du vill lära dig mer om detta: Läs vidare för att veta mer!

Digitala Steget är ett projekt som ägs av Region Västerbotten och vi är flera projektledare i Västerbotten. Så oavsett vart i länet du befinner dig kommer du få samma möjligheter till hjälp och förbättring.

Tanken med projektet är att företag inom besöksnäringen skall förbättra sin digitala närvaro, synlighet och tillgänglighet och därigenom få bättre relationer med sina kunder och öka sin försäljning. I praktiken innebär det att vi vill att hemsidor ska finnas och fungera, det skall gå att boka upplevelser, produkter, tjänster med mera via dessa hemsidor, ni skall synas på sociala medier, ni skall kunna köpa annonsering i dessa och ni ska synas på Google, dessutom skall ni kunna skapa snyggt innehåll till alla dessa kanaler. Och allt detta hjälper vi till med!

Vi kommer bland annat erbjuda kvalificerad utbildning inom några olika områden:
– Facebook och Instagram
– Tripadvisor
– Hemsidor och bokning
– Att skapa innehåll/content såsom bild, video och text
– Sökordsoptimering (SEO) och sökmotormarknadsföring (SEM)
– Samt Google: Google my business, Google maps och Google analytics

Jag kommer arbeta vid sidan av dig som en coach och vägledare, där ditt företags behov står i fokus. Vi kommer arbeta med ovanstående frågor i olika moduler, där vi erbjuder utbildning och kunskap via externa konsulter, genom till exempel workshops, föreläsningar, inspiration, seminarium och liknande.
Vissa moduler och insatser kan kräva att du färdas i Västerbotten, men i så fall samåker vi, eller deltar på utbildningarna via länk.

Låter det här spännande!? Jag hoppas det! Och jag vet att vi tillsammans kan hjälpa just ditt företag att bli mer synligt, få mera kunder och därigenom öka försäljningen och nyttan.

Vi kör faktiskt igång stenhårt och har redan planerat in en inspirerande dag tillsammans med naturturismföretagaren Marcus Eldh, en sann inspiratör med värdefull kunskap på området.
Läs mer om dagen och anmäl dig här:

Vill du har mer info? Vill du delta i Digitala Steget? Jag kommer gärna till ert företag och berättar mer! Kontakta mig på gina.gustafsson@hemavantarnaby.se, eller skicka sms till 070- 301 36 53

Tusen tack för att du läste ända hit, nu kör vi!