Från 1 januari 2017 är Katti Lundström anställd hos Visit Hemavan Tärnay AB som projektkoordinator för projekt INTILL (Innovativ Turism I Lappland) som är ett samverkansprojekt mellan de tre turistiska destinationerna Gold of Lapland, Destination South Lapland och Visit Hemavan Tärnaby. Hon efterträder Elisabet Jonsson som nu gått i pension.

Sofi Marberg verksamhetschef på Visit Hemavan Tärnaby säger

– Som projektägare till projekt INTILL är vi mycket nöjda med den här rekryteringen. När Elisabet med sin digra erfarenhet nu går i pension blir detta den bästa tänkbara efterföljaren. Katti kommer att bidra med sina kvalitéer och objektiva bedömning till det arbete som vi kommit halvvägs i vårt samverkansprojekt. Hon har på ett självklart sätt tagit rollen som koordinator mellan de tre destinationerna och det vi vill uppnå tillsammans.

Katti kommer närmast från en roll som verksamhetsledare för gränskommitéen och föreningen MidtSkandia. Hon har med sig stor erfarenhet från gränsöverskridande arbete samt ett nätverk som sträcker sig över gränserna till både Norge och Finland vilket är en styrka i det arbete hon kliver in i som projektkoordinator. Hon besitter en mångårig projekterfarenhet från såväl besöksnäring och även andra branscher internationellt.

– Det här känns jätte roligt! Det finns enorm drivkraft hos destinationerna och vilja att utvecklas. I början av 2000-talet var jag anställd på Tärnafjällens Pr-förening så turistbranschen är inte ny för mig. Jag brinner för samverkan och dynamik och är helt övertygad om att de 3 destinationerna i projekt INTILL och för den del länet kan dra stor nytta av arbetet tillsammans. Att få bli en del av detta ger ren och skär energi. Säger Katti Lundström

Kontaktuppgifter:

VISIT HEMAVAN TÄRNABY AB
Sofi Marberg, verksamhetschef +46 (0)954-104 65, sofi.marberg@hemavantarnaby.se

VISIT HEMAVAN TÄRNABY AB
Katti Lundström, projektkoordinator +46 (0)954-104 68, katti.lundstrom@hemavantarnaby.se