Visit Hemavan Tärnaby har tillsammans med frontpersonal från Hemavan alpint, Hemavans Fjällcenter, Jennys massage/ Trolltunet, STF, Naturrum, Tärnaby Sporthotell, Tärnaby Fjällhotell och Wärdshuset Hemavan gjort ett avstamp inför högsäsongen. Vår träff på Naturum var även ett sätt för oss att uppmärksamma alla om att Naturum från och med vecka 7 även är turistbyrå i Hemavan.

Att delge info mellan varandra och att ha en personlig presentation skapar en bra grund för att ta hjälp av varandra framöver. Viktigt att veta, vanliga o ovanliga frågor, kännedom om materialet som finns att tillgå, hur man hittar info på hemsidan www.hemavantarnaby.com samt värdskap var delar av det vi gick igenom. Extra tack till Lena för din kortversion om SAPMI!

Visit Hemavan Tärnaby jobbar för att lyfta hela destinationen – samtliga reseanledningar – hela året. Förutom våra fokusområden: marknadsföring o kommunikation, spår o leder, infrastruktur o kommunikation driver vi även turistinformation på uppdrag av Storumans kommun. Detta är en del i att höja kvaliteten samt stärka våra företag i området – allt för att gästen ska få en ännu bättre upplevelse.

Våra öppettider på turistbyrån är följande under vintersäsongen:

Tärnaby
Helgfria vardagar måndag till fredag kl. 9.00 – 16.30

Vi finns på Västra Strandvägen 1 i Tärnaby
Tel. 0954-104 50, info@hemavantarnaby.se

Hemavan
Måndag till lördag 9.00 – 17.00

Modovägen 7B, i Fjällparken
Tel. 0954-380 23, naturum.hemavan@lansstyrelsen.se

Infopoint kit

Inför högsäsongen vill vi uppmana alla att ni tittar igenom det infopoint kit som finns som stöd för vad man bör känna till eller ha i materialväg för att kunna informera och dela ut till sina gäster.

Kontakta turistbyrån i Tärnaby för mer info.

Tack till alla som kom och var med den här dagen!

// Sofi och Gunnel och Beatrice