I mitten på april 2017 har vi redan över 100 inbokade knallar på Gränshandelsmarknaden den 20-22 april. Vi ligger därför väldigt bra i fas inför sommarens stora event. Vi har redan nu några nya spännande säljare och har de senaste åren sett en ökning av säljare med unika, handgjorda alster som de själva tillverkar, till exempel knivar, ullsockar, tvålar med mera. Det är en roligt utveckling tycker vi! Varje år begränsar vi antalet säljare med samma sortiment, vi har max 3-5 stycken som säljer samma eller likadana varor. Det har gjort att vi har både nöjda säljare och nöjda marknadsdeltagare som får ett variationsrikt utbud av produkter att handla av.

Eftersom vi är en marknadsarrangör med helhetsgrepp ser vi även till att utbudet, förutom att handla, är stort och varierande. Barnen får varje år underhållning från scenen och till 2018 har vi bokat Systrarna K, ett syskonpar som ger barnen en svängom i Astrids värld. Vi försöker samarbeta med föreningar och andra företag för att fylla programmet. ABF har levererat in programpunkter, likaså Oskar Östergren och Aktene, som ordnar med en samisk utställning på Folkan i Tärnaby.

Arbetet fortskrider ända till marknaden är över och vi fortsätter nu arbetet med att boka in fler knallar, fler programpunkter på scenen och aktiviteter runt om marknaden.

Vi är öppna för förslag vad gäller aktiviteter och om du, ditt företag eller din förening på något sätt vill engagera er på marknaden är ni varmt välkomna att höra av er till oss!

Vänligen, marknadsarrangörerna // Gina Gustafsson & Gunnel Enetjärn.
Ni når oss på +46(0)954-104 50 eller info@hemavantarnaby.se