Påskveckorna är snart över men vi har fortsatt några intensiva veckor framför oss. Nu gäller det att jobba på hela vägen in i mål, och det är då extra viktigt att påminna sig själv och varandra om att hålla i och fortsätta jobba med det goda värdskapet. Det där enkla som ibland ändå kan kännas så svårt. Här kan vi hjälpa och stötta varandra för att uppnå gemensamma resultat!

Det är också dags att nominera den medarbetare på sin egen arbetsplats, eller på någon annan arbetsplats i destinationen, som du tycker ska utses till ”Värdskapsmästare Hemavan Tärnaby 2018”. Så här går det till:

  1. Skriv namn och arbetsplats på en eller högst två personer som du vill nominera.
  2. Motivera varför med några korta meningar, eller beskriv ett ”magic moment” där du tycker att värdskapet har fungerat perfekt. Tänk gärna utifrån våra värdeord välkomnande, stolt och personligt.
  3. Maila din nominering till cajsa.afekenstam@hemavantarnaby.se senast 20 april.
  4. En av Visit HT utsedd jury kommer att välja ut en person av de nominerade och utse hen till ”Värdskapsmästare Hemavan Tärnaby 2018”. Vinnaren kommer att publiceras med namn och motivering på web och sociala medier, samt uppmärksammas på olika sätt!

Regerande Värdskapsmästare Hemavan Tärnaby Agneta af Ekenstam och Linn Lundmark.