Under några dagar i början på den här veckan har vi haft besök av en bloggare och fotograf från Nederländerna – Claire Droppert och Visit Swedens pressansvarige i Holland Pauline van der Brandhof.

Claire är en influencer med över 300 000 följare på instagram och blogg- @claireonline. Fokus för deras resa var naturfotografering, norrsken, vinter, snö och vi lyckades infria alla dessa förväntningar. Hon gjorde 9 inlägg på Instagram under sin vistelse här och varje inlägg fick 2 500 – 4 500 gillamarkeringar.

Tack vare bra samarbeten med framförallt Trolltunet, Daelvie och Tärnaby Fjällhotell, samt fotograf och guide Sam Hedman så lämnade de Hemavan Tärnaby i tisdags med mängder av fantastiska upplevelser och med mer än 2000 bilder i kameraminnet. Följ Claires blogg för att se mer av hennes skildringar. Hon kommer även att blogga om sitt besök här.

Dessutom fortsätter vårt samarbete med Visit Sweden Holland under 2018, bland annat kommer vi att delta på en stor mässa för researrangörer och konsumenter i Amsterdam 9-12 januari Vakantierburs. Kontakta Gina Gustafsson om ni är intresserade av att veta mer om det.

//Cajsa