Förra veckan gästades vi av fyra fyra resebloggare som deltog i ett blogevent – TBEX Europe 2016. Det var Scott @intrepidescape och @vickyflipflop från Storbritannien, Yulia @misstourist från Ryssland och Kerwin @passrider från USA som erbjöds ett intensivt dygn i Hemavan Tärnaby. Men vårt fokus låg även på att varva ner och ta in det storslagna i fjällen och naturen. Dricka vattnet i bäcken, ta in färgerna i fjällbjörkskogen och stanna upp i ett i – för bloggarna – övrigt hektiskt liv. Det uppskattades verkligen och sällan har väl Kungsleden vandrats så långsamt, och med en ständigt uppkopplad enhet i sin hand fick var och en av våra vänner göra sin egen vandring och samtidigt uppleva glädjen i att uppleva tillsammans. Helikoptern som sedan hämtade upp dem för vidare äventyr i Saxnäs var förstås en riktig höjdare. Efter ett intensivt dygn lämnade vi med varm hand över våra nyvunna vänner till Destination South Lapland.

Vill också passa på och tacka Hemavan alpint för gott samarbete. Fantastiskt mat och fin service på Topprestaurang Björk, samt ett härligt bemötande av personalen i sommarlinbanan. Tackar också Stig och Gunilla på Trolltunet för allt fix och trix i samband med våra vänners boende hos er, och Andreas på Naturum även om vi inte riktigt hann med din guidning. Ett fantastiskt bemötande och god mat hos Jon på Hemavans Fjällcenter uppskattades verkligen också. Tack också till Oskar på Topheli för din flexibilitet! Alla ni goda medarbetare och företagare ute i destinationen som är med och bidrar på olika sätt är så betydelsefulla och viktiga för oss och våra gäster! // Cajsa

Återkopplingen från Vickyflipflop häromdagen får tala för sig själv:  ”I just wanted to send a quick email to thank you for the last week. It’s been absolutely incredible and I’ve loved it all. Everyone we met was so lovely and welcoming and now I’m already planning on when I can come back to explore more. I have SO many photos and videos it’s going to take me a while to get through them all.I’ll send over my coverage when it’s done though. Thanks for organising the trip and allowing me to come on it. One of the best trips I’ve ever been on! Thanks, Vicky”

I Vickyflipflops senaste bloginlägg hittar vi också flera fina bilder från vår vandring längs Kungsleden.

6 reasons why you should go to Swedish Lapland, blogg från Yulia Misstourist.

 

DSC_0268