22

Oktober, 2016

Säljresa
Skellefteå
Fjällpremiär

I helgen drog höstens säljresor igång. Vi hade byggt upp en monter på torget där vi bjöd in de som passerade att stanna till en stund. Vi bjöd på kaffe som vi kokat över öppen eld och pratade vinter och skidåkning. I år provade vi ett nytt grepp genom samarbetet med Skellefteå AIK som innebar att vi fick synlighet på Skellefteå Kraft arena under matchen mellan SAIK och Frölunda.

Det var en bra dag i Skellefteå med positivt mottagande och lagom ström av folk på torget. Det kunde nog ha varit mer om vädret varit bättre. Det var korta stunder med regn. Vi hade en tävling där de som deltog kunde vinna en långweekend i Hemavan Tärnaby. Vi delade också ut matchbiljetter till de  5 första som besökte vår monter på möjligheternas torg.

Medverkan på hockeyn var ett lyft. Vi lade ut magasin mm i alla loger och delade ut i pauserna i foajén. Vi hade också tre framträdanden på isen! 

Summeringen var att eventet i Skellefteå var väldigt lyckat och en eloge till de som jobbade och representerade Hemavan Tärnaby. En förträfflig insats av alla! 

Lenny Lämmel och Sam Hedman från Hemavan Tärnaby fick gå ut på isen och ta emot en matchtröja.

Foto: Anna H Gustavsson

”Stor hjälp hade vi också från IKSU ungdomarna som vi hade anlitat att vara skidåkare på stan”

I montern jobbade Anna H Gustavsson, Sam Hedman, Lena Njaita, Lena Larsson, Pontus Uddh, Sara Nilsson + 4 personer från IKSU som var våra skidåkare på stan.

Foto: Sam Hedman