I olika sammanhang eller evenemang flyttar Visit Hemavan Tärnaby ut delar av sin verksamhet för att möta besökare ute på plats. Det kan se lite olika ut beroende på när och vilka vi vill träffa. Under vintersäsongen 2017-2018 planerar vi att vara med vid följande tillfällen, och vi välkomnar andra företag och organisationer att kroka arm och göra grejer tillsammans med oss. Har du en idé eller ett förslag till sådana samarbeten så tveka inte att höra av dig till oss!

  • Invigning av Hemavan Gondol 2 december – finns vi i ett av tälten på Gondoltorget under invigningslördagen.
  • Längdevent under Winter Wake Up. Lördag 2 december finns vi i samband med kvällsöppet och längdtävlingen King & Queen of the Hill i Ingemarbacken. Dessutom kör vi ett längdevent på elljusspåret i Hemavan söndag 3 december, där man bland annat kan testa skidor, få tekniktips i spåret eller prova på att åka pistmaskin.
  • Information till skoteråkare. Under 5 lördagar i december/januari finns vi tillsammans med Trolltunet, Hemavans Fjällcenter, Hemavans Wärdshus och Storumans kommun ute vid skoterleden i Hemavan och informerar om arbetet med leder, sälja ledbevis samt informerar om vad som krävs av oss alla för en hållbar skoterturism.
  • Längdevent. Under sport- och påsklov kommer vi att finnas ute vid längdspåren och informera om hur vi på destinationen jobbar med längdprodukten, spåravgift och preparering. Vi samarbetar gärna med skidtester, teknikcoacher och vallaservice. Planerade datum: tisdag 27 februari, fredag 9 mars, skärtorsdag 29 mars samt fredag 6 april. Tid och plats: Tärnaby, Vikmyra skidstadion 11.00-13.00, Hemavan, elljusspåret 14.00-16.00.
  • Informationspunkten på Bayhill Center. Visit Hemavan Tärnaby har en info-skärm och material inne i Bayhill center, och vid några tillfällen/säsong finns vi också där på plats. Planerade datum 9 februari i samband med Hemavan Hill Climb.
  • Alpina SM. I samband med Tärna IK Fjällvindens arrangemang under SM veckan kommer vi att finnas på plats med en monter på arenan vid söndagens parallellslalom 25 mars. 
  • Springbreak. Lika viktigt som att finnas med under premiärhelgen Winter Wake Up är att vara med på avslutningshelgen. Vi kommer att finnas vid Gondoltorget 27 april 15.00-18.00

 

Längdevent

På Bayhill med POW

Sofi och Snöskoterrådet

Winter Wake Up