Det står nu klart vilka medarbetare som vunnit 2018 års utmärkelse ”Värdskapsmästare Hemavan Tärnaby”.

Utmärkelsen är ett led i det värdskapsarbete som Visit Hemavan Tärnaby tillsammans med företagen i destinationen jobbar med, och man har i slutet av säsongen haft möjlighet att nominera den medarbetare man tycker har utmärkt sig utifrån den policy och de värdeord som destinationen jobbar med. Utifrån dessa nomineringar har en jury valt ut de starkast lysande personerna.

 

De som vunnit årets utmärkelse är:

Annica Nederberg och Sandra Terol på Hemavan Tärnaby Airport med motiveringen:

Även under hög arbetsbelastning och stress så gör Annica och Sandra allt för att lösa problem och hjälpa gästerna på bästa sätt. Trots att de ibland hamnar i svåra situationer där gästerna upplever ett missnöje så är de alltid trevliga tillbaka och gör ett fantastiskt jobb. Hemavan Tärnaby Airport och hela destinationen är stolt över att ha så kompetenta och duktiga medarbetare.

samt

Robert Dorn på Elservice  Norr  med motiveringen:

Robert är en personlig elektriker som alltid kommer när man behöver. Snabb service, professionellt agerande och snygga installationer. Företaget har expanderat med åren och är en viktig medspelare för hela destinationen när turistnäringen växer. Robert och hans medarbetare är alltid glada, serviceinriktade och snabba.

Rekordmånga nomineringar

Nomineringarna har i år varit fler än någonsin, vilket är otroligt glädjande och också har gjort juryns arbete extra svårt. Här är ett axplock ur de fina ord och motiveringar som juryn tagit del av:

– Hon gör det lilla extra och leendet finns där för varje kund

– Han ger alla kunder tid, är intresserad av gästerna och vill ge dem den bästa upplevelsen

– Alltid med ett genuint leende och ett engagemang som känns från hjärtat, oavsett stress, köer och oförutsedda händelser.

– Han jobbar envetet framåt, bjuder på skratt och sig själv och tycks alltid ha tid på sitt härliga personliga sätt. Det gör honom till en av våra bästa ambassadörer.

– Han ser sina gäster och genom att vara både intresserad av de som besöker honom och samtidigt en god ambassadör för området är han är en klockren värdskapsmästare.

– De sätter kunden i fokus och försöker lösa även de svåraste uppdrag. Som kund känner man sig alltid välkommen.

Övriga nominerade var:

Emilia Oppman och Ludwig Ericsson, FICA

Pontus Lindahl Rosén, P3 Skidshop

Lars Mattson, Tärnaby

Ola Söderlund, Cafe Familjen

Catarina Dedert och Rickard Jonsson, VJB Järnhandel