Visit Hemavan Tärnaby, Destination South Lapland, Gold of Lapland, Visit Umeå, Skellefteå och Region Västerbotten Turism har bjudit in och stått som värdar för en guidad visningsresa genom hela Västerbotten, för arrangörer av grupp- och temaresor. Med på resan var Lindell Travel från Österbotten Finland, och Cities & Tours från Stockholm som arrangerar buss- och tema resor och Ingas resor som arrangerar vandringsresor i Österrike, men som nu letar efter vandringsdestinationer i Sverige.

Monica Holmgren från Gold of Lapland körde och guidade de tre genom länet vilket var väldigt värdefullt eftersom hon sitter på en stor kompetens gällande grupp- och temaresor.

Under ett knappt dygn guidade vi och visade upp vår destination och vårt rika utbud av sevärdheter och aktiviteter. Tack vare fint samarbete med flera av våra fantastiska lokala företag – Sara på Tärnaby Fjällhotell, personalen i kök och restaurang Backfickan, Helena på Trolltrumman samt guide Lars Mattsson – lämnade våra gäster Hemavan Tärnaby med ett leende, och dessutom med flera konkreta uppslag på upplevelser att fylla sina resor med.

Här kan ni se hela programmet för visningsresan »

//Cajsa af Ekenstam