Wintershow samlar svenska och utländska vinterdestinationer i Kungsträdgården under en helg i oktober. Det är fri entré och alla aktiviteter är gratis!

 

Vå monter
Vi hade en tävling där man kunde vinna en Heliskiweekend med Stig Strand som guide. Här är en länk till tävlingen som man deltog i igenom att fylla i ett formulär på en platta: https://www.hemavantarnaby.com/traffa- oss-montern-tavla-vinn/. I montern jobbade Stig Strand, H-P Carlson, Pontus Lindh och Alexandra Edström.


Systrar i Bergen
Resebyrån Systrar i bergen fanns i vår monter i Kungsträdgården under vissa tider för att sälja och informera om resorna till Hemavan Tärnaby.

Summering
H-P Carlson som var på plats i Stockholm säger att – Alla gjorde det de skulle och hjälpte till på ett föredömligt sätt.  Vi gjorde definitivt det bästa av de förutsättningar vi hade: vädret var uselt, det var mindre folk än vanligt. Arrangörens siffror är att det var 9 000 besökare under 2 dagar.  Alla gäster i montern togs om hand väl, nästan alla vi hade samtal med var också med och tävlade (åtminstone en per sällskap). Det var riktigt kul att vara med, och vi hade trevligt tillsammans i montern allihop! För destinationen som helhet var det bra att  finnas på plats, vi vill ju finnas med på ”short list” i stockholmarnas val av resmål.

Foto: Trolltunet