Näringslivskontoren i Storuman och Sorsele kommun bjöd in oss att delta som föreläsare under den seminarieserie de riktat till intresserade företagare, nya och befintliga,  i kommunerna. Från april till juni har det planerats och genomförts 8 träffar med olika teman.

Vårt uppdrag blev att tala kring Värdskap och Hållbarhet, att dela med oss av det vi lärt och lär oss löpande på vår resa i vår destination och som organisation. Vi jobbade med information, inspiration samt delaktighet av deltagarna för att starta igång tankar bla kring hur alla kan jobba med dessa frågor utifrån sitt eget perspektiv. Från Visit Hemavan Tärnaby var det Cajsa af Ekenstam och Sofi Marberg som höll i de båda kvällspassen (ett i Hemavan och ett i Storuman). Vi tog med oss mycket ny energi och intressanta diskussioner tillbaka hem igen och hoppas att även deltagarna fick något att tänka på inför sitt fortsatta arbete.

Vi delar gärna med oss av presentationerna som även innehåller det jobb som de deltagande företagarna utförde under kvällarna.

Värdskap

Hållbarhet